DESPRE MINE

Camelia Bobu

Investigator – Calator Realitati Paralele – Catalizator Energetic – Adult de Cristal – Magician

Numele meu este Camelia, nume cu mici variatiuni pe care l-am mai avut de-a lungul altor existente si sunt o persoana intuitiva. Am ajuns sa manifest aceasta abilitate ca pe un dar natural si totodata ca pe o continua conturare.

Rolul de Investigator este arhetipul prin care pasiunea a luat forma cautarii, dorinta de a afla mai mult decat ceea ce puteam percepe cu ochii fizici. Am inceput sa observ, sa fac conexiuni intre ceea ce vedeam, detalii si ceea ce simteam ca si completare, iar Investigatorul din mine prindea contur cu fiecare provocare.

Calatorul prin Realitati Paralele l-am descoperit acum cativa ani, cand subiectul de lucru era propria persoana. Am vazut ca pot percepe mai multe directii deodata, care duceau catre planuri usor diferite sau semnificativ opuse in functie de ceea ce credeam ca este adevarat pentru mine la momentul respectiv si astfel curgea energia mea, in ganduri, stari, emotii, comportamente si actiuni. Cu cei din jur am descoperit ca e mult mai usor de perceput, caci privesc tot jocul de energii de undeva din exterior, chiar daca realitatile sunt create din convingerile lor, Sinele lor Superior, este cel care penduleaza directia cu cea mai mare probabilitate de alegere. Eu ca Intuitiv le prezint pe cele mai apropiate 2-3 realitati ca relevanta si consecintele lor.

Catalizator energetic este energia de putere cu care m-am nascut, sa aduc catre oameni ceea ce este nevoie sa fie adus. Sa fiu o punte intre dimensiunile mai inalte si planul fizic, sa-mi flexez energia intr-o forma atipica care converteste informatia venita de la Sinele Superioare in ganduri, apoi in limbaj comun.

Energia Adultului de Cristal este esenta mea. Dintotdeauna am fost o fiinta puternic conectata la tot ceea ce inseamna natura: plante, animale, pamant, apa.  Anumite abilitati extrasenzoriale, emaptia cu campurile electromagnetice ale celorlalti, dusa pana la nivelul procesarii energiei planetare sunt inzestrari cu care am venit, pentru a-mi servi ca tema de experimentare aici. Inca sunt in proces de pozitionare a ceea ce ar fi un simt al sinelui bine dezvoltat si imi este mult mai usor sa ma identific cu constiinta universala. Pasiunea pentru pietre o am de cand eram mica, despre care ma intrebam daca au viata atunci cand bunica le arunca intr-o gramada in afara campului de porumb, pentru rune, ca aspecte din samanism, iar de zece ani conexiunea cu cristalele este ca o reintoarcere pe planeta materna.

Sunt Magicianul prin care Sinele Superior al oamenilor lucreaza si foloseste energia mea ca interfata in magia redescoperirii puterii lor interioare.

Talentul Meu

Am integrat si mijlocit energii noi, realitati, concepte, transformari aplicate de-a lungul intregului ciclu de viata: de la origine (non-fizic) pana la nivelul fizic, palpabil din aceasta dimensiune.
Am inceput prin a explora si a ma familiariza cu necunoscutul. Aceasta a insemnat comunicarea cu energii din alte dimensiuni, timpuri, plante, cristale, animale, mesaje, frecvente, inspiratie. Unul din  rolurile pe care il fac cu mare pasiune este acela de a fi un bun mijlocitor a ceea ce este nevoie sa fie adus.
Asist la crearea de noi structuri energetice necesare fiintelor din jur, atat ca suport, cat si ca aplicativitate in situatii concrete.
Folosindu-ma de abilitatile de telempatie si senzitivitate ale energiei Adultului de Cristal, sunt gata sa ii ajut pe ceilalti sa inteleaga tranzitia, de o magnitudine fara precedent, prin care oamenii au ales sa treaca pe aceasta Planeta, in aceste timpuri si sa asimileze noi tipare de gandire, noi moduri de viata, ca alegere si manifestare.

Tema Vietii Mele

Tema vietii mele este sa-mi reamintesc cat mai mult despre mine si sa traiesc ca fiinta constienta. Modul unic in care imi conectez si mut energia intre realitati probabile, imi ofera accesul in acelasi timp la frecvente de echilibrare, energizare, vindecare pana la cele mai fine niveluri ale fiintei. In timp real, energia mea ajunge la niveluri pure, inalte, planuri interdimensionale cu care fac conexiuni relevante, pentru a intelege mai bine experienta fizica.
In timpul sesiunilor, functionez deseori in frecvente gamma, frecvente de creatie pura, in care conexiunea cu Sinele Superior pierde liniaritatea timpului. La acest nivel am acces la o limba unica, din care citesc energia ta si ofer descrieri fidele a mecanicii de manifestare a lucrurilor, a experientelor cat si analogii clare cauza-efect. Sunt energia a carei unda atinge punctul de deschidere a inimilor si mintilor pentru trezire si transformare.

error: Continut protejat!