SERVICII

Intrebari frecvente

Este cel care lucreaza cu planurile subtile, nevazute ale oamenilor, imbinand intuitia cu abilitatea de observator al lumii inconjuratoare. Folosindu-se de imaginatie, posibilitati si probabilitati, Intuitivul este o persoana care simte stari, ganduri, actiuni premergatoare, care nu sunt ale lui, dar le percepe si le trece prin propria energie amplificate. Intuitivul este o persoana creativa, artistica, cu o minte agera, care ramane mereu undeva intre interior si in afara lui, punandu-si intrebari, deschis si facand conexiuni. Persoanei cu aceasta abilitate ii place sa priveasca, sa atinga, sa simta si sa experimenteze mai mult decat celorlalti, lasand teoriile si limitele in afara lui.

Orice persoana care doreste sa afle mai multe despre sine. Oameni care au pornit pe calea dezvoltarii personale, cei care au inteles ca dincolo de structura mintii exista alte niveluri, fascinante ca acces si libertate de a experimenta, care fac din fiinta umana un monument de complexitate si diversitate. Cei care incep sa aiba o abordare din ce in ce mai constienta si de conectare cu viata, cei care vor sa lucreze pe constientizarea cu radacinile familiei, locului/tarii, potentialelor/misiunilor personale.

O sesiune cu un Intuitiv este o forma de terapie, in primul rand pentru ca sesiunea se bazeaza pe o discutie libera pe orice subiect. Intelegerea ca insasi intalnirea este o sincronicitate a nevoii omului la momentul respectiv, aduce dupa sine, fara dubiu ceea ce se vrea lucrat. Comunicarea patrunde pana la cele mai fine niveluri, catre convingeri, tipare mentale vechi, conflictuale, emotii, comportamente, actiuni. Nivelul energetic este tesatura de baza pe care lucram, cu extindere pana la schita actuala a contractelor la nivel de suflet, chiar grupuri de suflete. Se lucreaza cu sistemul Reiki, alte variatiuni de sisteme, elemente din Theta Healing, Infoenergetica, facem discret jocuri de roluri, prin care ies la suprafata, se constientizeaza si elibereaza energii statice transgenerationale.

Un Intuitive Energy Reader are la baza doua componente: una nativa (telempatie, extrasenzorialitate, compasiune) si una dobandita (prin tehnici, studiu si lucru interior). Iti dai voie sa intelegi ca imaginatia nu cunoaste limite. Trairea si alegerile au la baza intuitia, ca cel mai bun ghid, iar renuntarea la a te identifica cu meseriile celor din jur face parte din rolul muncii tale.

Desi au parti comune (motivatia de a fi in serviciul oamenilor, lucrul continuu cu propriile definitii, principiul rezonantei), abordarea si atentia moderniste, in contrast cu noile paradigme, tehnici si teorii ale fizicii cuantice, fac ca cele doua sa se disocieze una de cealalta.
Desi intuitivul ca manifestare pe planeta este prezent din cele mai vechi timpuri, atribuindu-i-se diverse nume, in functie de perioada in care umanitatea trecea prin diferite stadii de evolutie, esenta a ramas aceeasi: canal deschis, alaturi de intuitie, imaginatie si pasiunea de a vedea dincolo de lumea fizica.
Cateva diferentieri se disting intre un Intuitiv si Psiholog:
– abordarea holistica a Intuitivului pe triada minte, trup, spirit;
– participarea directa, transparenta, a Intuitivului in cadrul unei sesiuni, atat prin punerea pe masa, fara ocolisuri, a ceea ce este energia omului la acel moment, directii, consecinte, lectii amanate, cat si prin aducerea in planul alegerii a celor mai apropiate realitati paralele relevante;
– lucrul pe corpul energetic pe care Intuitivul il face prin diferite tehnici, ghidat de aspectele de energie ale celui cu care se lucreaza;
– informatii pe care Intuitivul le poate oferi despre energii de putere, potentiale, misiuni personale;
– oferirea unor parametri relevanti, asupra corpului fizic, predispozitii de dezechilibre fizice, pe care Intuitivul le are la indemana;
– ritmul de lucru este mult mai condensat, cu transformari active, practice, prin faptul ca Intuitivul asterne informatii din planul subtil, iar constientizarile se fac intr-un timp mult mai scurt;
– Intuitivul are abilitatea de gestiona eliberari de energii statice, aflate la nivelul corpului emotional, memorii ramase sau preluate, de pe linia stramosilor, astfel se integreaza constiinta care se vedea separata de energia radacina a respectivei povesti.

Da, ador sa lucrez cu energia lor. Printr-o tehnica de conectare Copilul meu interior – copilul din fata mea, dezvolt o relatie naturala. Joaca si apropierea de ei, creeaza un schimb foarte valoros de informatii, prin care pot identifica anumite blocaje, manifestari ale subpersonalitatii materne/paterne, conflicte interioare cauzate de anumite nepreferinte pe care copilul le traieste, atat in mediul de acasa, cat si cel exterior. Un aspect, de care sunt foarte pasionata este harta energiilor de putere, inzestrari si lectii ale unui copil la nastere.

Programeaza o sesiune

Completeaza formularul pentru a programa o sesiune.

error: Continut protejat!