Interpretarea energiei unei relatii

150lei

Interpretarea energiei unei relatii

Timp de raspuns : 48 Ore

Category:

Scopul unei relatii este acela de a reflecta catre cei implicati ceea ce trebuie sa inteleaga ca sa devina cat mai mult din ei insisi. Fiecare este in relatie pentru a-l ajuta pe celalalt, oferindu-i oportunitatea de a afla din ce in ce mai multe lucruri despre sine.
De aceea, scopul acestei analize a energiei relatiei este de a afla mai multe despre contractul dintre cele doua persoane, indiferent care este natura relatiei: mama-fiica, frate-sora, sot-sotie, prieten-prieten, colegi de birou, etc. Interpretarea se face pornind de la conexiunile pe care cei doi le fac cu alte existente, compararea tiparului energetic, misiunea relatiei, lectii restante/prezente, energii de putere care-i ajuta sa se sustina unul pe celalalt, cine/cat a asigurat echilibrul vietii in relatie pana la momentul prezent, cine a invatat mai mult sau nu din aceasta relatie, puncte de inflexiune, contracte stabilite la nastere/recalibrari pe parcurs referitor la dreptul de a avea copii/casatorie, relevanta relatiei in culoarul de manifestare a planului fiecaruia.
Detaliile vin prin conexiune directa cu Sinele Superioare ale celor doi si variaza in functie de relevanta la acest moment a ceea ce trebuie oferit.
Descrie, te rog, natura relatiei si ceea ce simti ca nu intelegi din contextul interactiunii voastre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Interpretarea energiei unei relatii”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat!