Conversatii terapie spirituala

Ioana P.
“Cand merg in casa parintilor visez mult, incep multe vise, care trec din unul in altul. In vis mi-a aparut un curcubeu verde pentru ca ma rugam cu tine. Voiam sa vindecam un prieten comun. Visul nu inseamna neaparat ceva, dar el nu isi dorea sa se vindece. “
Ioana a mai mentionat ca in urma cu cateva luni suferise o operatie reusita, insa vindecarea necesita anumite tratamente agresive si pe durata indelungata, ea refuzand abordarea.

-In imaginea conturata de tine, atat in scris, dar si la nivel de energie, este ca visul are vibratie mare, in sensul ca nu anunta ceva negativ, ba dimpotriva. Pe de o parte, el intareste conexiunea ta cu locul natal, cu casa in care ai crescut si o asociezi cu energia copilului, a siguratenei de a fi acolo. Pe de alta parte, ca ne rugam impreuna, de fapt este cee ace tu trebuie sa aduci mai mult in constient si anume, la tine puterea rugaciunii, de materializare a intentiei este foarte mare (iti concentrezi energia catre frecvente inalte, realitati pe care le preferi).
Faptul ca prietenul nostru aparea in vis, ca nu voia sa se vindece, nu este el, esti tu, dar nu anume ca nu vrei sa faci anumite constientizari (vindecari interioare), ci ca ti-ai facut un algoritm, o preferinta a ta de vindecare, a ceea ce ai experimentat acum cateva luni, total diferita, poate chiar contrara a ceea ce cred cei din jurul tau ca ar trebui sa faci.
Cateodata, in vis apar alte persoane care manifesta anumite opozitii, rezistente, aspecte ale noastre, tocmai ca noi alegem sa fim mai receptivi la ce li se intampla altora decat noua si astfel putem invata mai rapid din povestea lor. Este modalitatea Sinelui Superior de a ne ghida catre noi insine.

Alina S.
“Vreau sa te intreb cum vezi tu afirmatia ca cineva este in afara destinului sau, adica cum se poate asta? Te intreb pentru ca am o prietena daruita si ea cu anumite capacitati, un om trezit, care imi tot spune ca sunt in afara destinului meu, ca imi irosesc timpul, ca nu iau decizii.”

-Nu exista sa fii in afara destinului, pentru ca destinul este firul evenimentelor (culoarul) pe care l-ai trasat impreuna cu Sinele tau Superior, inainte de a ajunge in corpul fizic pe Planeta Pamant.
In starea de vis, ai acces la schita realitatii fizice, la nivelul non-fizic, pe care o revezi, o reasezi, sau asupra careia hotarasti ca anumite aspecte nu mai sunt relevante. De aceea, ca nu esti sau ca faci altceva decat trebuie este ca si cum in camera atunci cand stergi praful, zici ca doar datul cu mopul face curatenia valida. Totul face parte din proces, chiar si starea de indoiala, de non-actiune este parte a destinului. Este modul nostru de a invata: unii scriu, altii au memorie vizuala, dar pana la urma, toti invata lectia.
Populara “soarta” si ca omul si-o face cu mana lui, este modul in care alegem sa parcurgem acel culoar, destin in realitatea fizica: optimist, pessimist, greoi, cu vointa puternica de a accelera  anumite evenimente, etc.
Ceea ce vrea prietena ta sa spuna este ca esti usor pe o ruta  ocolitoare.
A fi pe “drumul vietii” este conexiunea pe care o ai cu Sinele Superior (aspectul tau divin non-fizic), usurinta cu care intelegi fara a opune rezistenta ceea ce ai de facut. Da, la un moment dat putem sa gasim cai mai grele si anevoioase pentru noi, dar pana la urma tot urmam directia.
Energia oamenilor este mobila, se misca in functie de alegerile tale constiente sau mai putin constiente (inconstiente) si se duce pe variantele (realitatile) de destin cele mai apropiate ca relevanta de tine ca emitent.
Cand va fi momentul sa iei decizii, vei lua, deocamdata nu esti in niciun punct de inflexiune.
Cateodata non-actiunea este insasi conservarea energiei pentru urmatorul moment in care trebuie sa folosesti intens resursele, chiar o perioada de relaxare a sufletului dupa o experienta mai grea.
Intareste-ti relatia cu ingerul (Sinele Superior) si fii atenta la sincronicitatile care ti se astern, si vei sti cand e momentul sa iei decizii importante.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat!