Exemple conexiuni cu alte existente

– Secolul 19 (anul 1890, aprox)- barbat-zona Rusiei. Initial tot aparea sec 13, apoi 17, apoi 18 si nu se stabiliza energia deloc. Apoi am vazut ca faceai cu toate conexiune, pentru ca toate se duceau, relativ, pe aceeasi meserie: marinar, cu mici variatiuni. Viata la care ne refrerim este despre rolul pe care l-ai avut caofiter secund- secundul capitanului de vas. Doua dintre celelalte 3 conexiuni sunt tot zona Rusiei, iar alta zona Italiei.
Am vazut un barbat inalt, zvelt, foarte serios, chiar exigent din priviri. Ai ajuns pe vas dintr-o conjunctura practic, nefericita: relatia cu mama, daca o pot numi asa, caci nu era mama ta, ea doar te-a gasit abandonat. Rolul de mama pe care si l-a asumat imediat, a fost dintr-o motivatie alta decat spiritul matern, si anume ca ai putea fi un mijloc bun de a face bani. Etnia ei era de tiganca. Ai cersit impreuna cu ea, mancai prost si te batea. Asa ai si ajuns pe vas, din fuga de ea. Erai un copil inteligent, cu o mare receptivitate si dorinta mare de a reusi.
Calatoreai mult, iti placea ceea ce faceai. Capitanul ti-a fost tatal pe care nu l-ai avut. Nu ti-ai cunoscut niciodata parintii, dar nici nu ai vrut, pt ca nu credeai in ideea de familie. Credeai in datorie, in meserie, in onoare.
Nu ai iubit femeia, ci ai privit-o ca pe un tovaras, in cele mai fericite cazuri. Ti-ai tratat cu respect membrii echipajului. Nu iti placea pe uscat, ca adult ai tinut in tine teama ca acea “mama” te-ar putea gasi, pentru ca asa te ameninta.
Oamenii te respectau pentru ca erai corect si foarte inteligent, studios (studiai singur astronomia).
Viata a fost pe pozitiv. Ca lectii restante au ramas: familia, iubirea, relatia cu femeia.
Ai parasit planul fizic ca 62 ani, din cauza unei boli de ficat (ai acumulat multa furie impotriva celei care te-a gasit).

– Secolul 19 (anul 1860, cu aproximatie)-barbat- Germania. A aparut imaginea unui barbat foarte atletic, chiar sportiv, cu parul mediu, in bucle negre. Un fel de om al muntelui, al padurii, exista o conexiune profunda cu natura, in general. Studiezi lemnul, stii esentele si esti foarte constient de ceea ce ofera natura. Meseria este aceea a unui om care lucreaza cu elementul aer, in sensul ca faci cu mana ta vele, pentru vapoare, corabii. Faci zmeie din textil, atat pt copii, cat si pentru sportivi (nu stiu daca au existat pe atunci sau chiar si acum concursuri, insa asta e informatia care a venit). Pe alocuri faci si cârme. Casa ta este un loc izolat intr-o depresiune muntoasa, inconjurata de brazi. Pasiunea pentru lemn o ai de la tata, care era tamplar. Elemenul aer, care imi tot apare, este cel care te tine cam visator, in sensul ca faceai toate marfurile astea, insa atunci cand era vorba de evaluat, de plata, era o nestiinta totala.
Ai fost casatorit, ai o sotie buna, cu care ai facut echipa buna, care manifesta mult energia feminina, este sensibila, dar puternica cand este nevoie sa te coboare din norul visator de artist creator. Ea este cea care negociaza pretul marfurilor tale. Ai avut 3 copii: 2 baieti si 1 fata. Aspectul familiei este frumos conturat, ai fost un sot bun, un tata si mai bun.
In jurul varstei de 27 ani, ai avut o experienta traumatizanta, un accident de munca cu unul dintre fratii tai (ati fost 4 baieti la parinti), in care el a ramas paralizat la picioare. Te-ai invinovatit, desi nu aveai de ce, asta trebuia sa experimenteze fratele. El nu a avut familie, ci a ramas cu parintii vostrii in casa. Viata a fost pe pozitiv, ai asigurat echilibrul, ai ajutat oamenii prin ceea ce faceai, insa ca lectie restanta este orgoliul mare, erai un om mandru, care credea ca doar el stie lucrurile. Deseori aveai dureri de stomac (aspect al nevoii de control).
Ai plecat din planul fizic la 82 ani, din cauza unei boli de rinichi, care la nivel energetic se duce pe emotia negativa a invinovatirii.

– Secolul 12- Spania-barbat. Erai cel care canta la orga in biserica. Esti in religia catolica. A aparut un barbat mic de statura, uscativ, cu haine curate, dar vechi. Este figura unui om umil, smerit, cu un mers ca de fulg. Biserica este locul in care ti-ai pertrecut cea mai mare parte a timpului. De mic copil te-a adus mama aici. Esti copil unic, crescut de o mama singura. Tatal a murit cand erai mic, de o boala la plamani. Mama te-a crescut cu eforturi mari, cu lipsuri la fel de mari, dar cu credinta si principii frumoase.
Ai vrut sa devii preot, dar conjunctura a facut sa trebuiasca sa ai grija de mama si ai renuntat la visul asta (exact asta este cuvantul care vine de la Sinele tau Superior sau ingerul tau sau cum vrei tu sa numesti aspectul divin din tine din “imediata” apropiere de planul fizic).
Ai invatat totusi sa canti la orga, desi cea mai mare parte a timpului ajuti in biserica: curatenie, citesti din carti la slujba, dai sfaturi oamenilor, cat si alte treburi administrative. Aici este practic casa ta, locul tau. Esti mana dreapta a preotului.
Ai avut familie, desi ai ramas restant la lectia asta, in sensul ca nu te-ai dedicat iubirii de familie. Ai avut o fata. Sotia este o femeie care-ti seamana fizic, la fel de smerita, insa care nu a cunoscut iubirea ta.
A fost o viata pe pozitiv, in sensul ca ai respectat legile divine, ale universului. Ai ajutat oamenii, ai lucrat pentru ei, ai ajuns la iubirea de Intreg, de Divin. Sotia ta a parasit planul fizic inaintea ta, dar te-ai consolat cu meseria.
Ca restante relevante din viata asta la care ne raportam sunt: lectia pe corpul emotional (modul in care empatizai, in care manifestai emotia, iubirea) si familia. Pe cea de-a doua ai vazut-o din perspectiva datoriei si nu a iubirii.
Ai parasit planul fizic la 90 ani, in somn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat!