Maestrul interior

Maestrul interior Stie

“Intelepciunea nu e ceva care se invata, e ceva care se trezeste”, zicea Noica. Mi s-a parut ca imi reamintesc cuvintele, parca aveam informatia undeva in interior. Era accesarea ei din campul cuantic, din oceanul energetic din care Totul este parte. Ca o sincronicitate minunata, la final urmeaza mesaje de la ghizii mei, despre al caror mesaj nu aveam habar cand am inceput sa scriu.
Toti stim ca stim, insa nu stim ca suntem deja pregatiti sa aflam despre noi. E ca somnul de dimineata de care mai vrei sa tragi putin, desi afara e o lumina de inunda casa. Nu e neaparat odihna, dar e o stare de amorteala, care te fereste de pornirea brusca a motoarelor de peste zi. Asa e si cu marea trezire personala, cu care ai semnat sa ajuti.
Eu sunt genul care se ridica din pat la prima clipire a diminetii, e o misiune, o datorie, un scop in sine, reluat de mii si mii de ori. Oricum alegi sa te trezesti, e bine, e varianta ta si e perfecta.
Despre cine esti dincolo de corp fizic, probabil ca ai tot citit. Esti constiinta pura care are cea mai mare parte in Spirit si viseaza ca are o experienta umana. Ce face atat de dorita viata pe aceasta planeta, e ca experienta este pur reala. Este jocul video suprem pe care il poti avea, cu rani, bucurii, situatii limita, puteri miraculoase, scenarii fara frontiere.
Scenariul de cotitura a inceput anul curent. Miza pe care o jucam este despre FRICA, emotia care otraveste tot pana la moarte. E potiunea care ia viata si o duce in afara fiintei tale, cu fiecare clipa. Daca descoperi ce adevar, convingere i-ai atasat, o poti elimina instantaneu din interior, cat sa nu-ti mai secatuiasca existenta. Ca este despre moarte, neputinta, despre cum esti vazut/judecat, validare, etc, gata le-ai “onorat”, cu energia ta.
Daca citesti randurile mele, inseamna ca ai ales din vibratia cea mai inalta pe care ai ancorat-o candva, intr-un moment bine pregatit din viata.
Sinele tau Superior mi-a zis sa-ti spun asta! 💜
Pastreaza acea vibratie, lucreaza cu ea, obisnuieste-o cu tine: mediteaza, stai in liniste, in natura, mananca usor, hidrateaza-te, ignora MEDIA. Le-am scris de zeci de ori!
Acum, atentie ce asculti, cine iti formeaza adevarurile zilele astea!
Batalia se da pe alegerea ta, pe energia ta.
Simti ca urmeaza o perioada grea, critica, cu carantinare, cu amenintari aberante, cu crize inventate? Daca raspunsul este da, da-ti cateva clipe de traire interioara a realitatii respective! Apoi muta-ti energia pe preferinta pozitiva: orice vine, nu are putere asupra ta! Realitatea aia e din ce in ce mai slaba! Niciun eveniment pe lumea asta nu-ti poate lua lumina interioara, forta multidimenionala din tine!
Ai stiut ca asta e jocul, dinainte, dar paradoxal stii si cum se termina: cu bine!
Planeta, Universul, echilibrul Vietii, alte civilizatii care ajuta, Sursa, Totul castiga! Experimentul care a invaluit 2020 este o operatiune esuata. Da, s-au produs niste valuri de frica, da, simtim ca totul este nedrept, dar a produs un efect de trezire masiv, neasteptat.
Maestrul interior stie! Asculta-te, el este cel care trezeste in tine cu fiecare clipa noi vieti, noi parti din Univers, care se unesc pentru a crea corpul de lumina cristalizat din dimensiuni inalte pentru Tine! Ti se activeaza costumul de superom, care era inactiv.
Mesajul ghizilor mei pentru situatia curenta, axa trecut-prezent-viitor, pentru fiecare persoana care citeste, este ca a gasit cu succes Ceea ce cauta! Concentreaza-te, fii bland cu corpul tau, trece prin transformari de proportii:

  • Trecut: Schimbarea interna sau externa era iminenta. Pregateste-te sa mergi mai departe.
  • Prezent: Privirea Divina vede intotdeauna doar binele din oameni. Mesajul este sa privesti divinul din ceilalti, iar ei vor raspunde diferit.
  • Viitor: Intelepciunea- esti chemat sa accesezi intelepciunea interioara si sa actionezi cu onoare in aspectele vietii tale. Primesti suport si ghidare, cat ai nevoie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat!