Vrajitori

Vrajitoare, ghiceli, citiri intuitive, camp cuantic

Atunci si acum…

Oamenii au numit si interpretat energia, de milenii (chiar mai mult) dupa cum s-au priceput, sau dupa ce instrumente aveau: fizice, mentale, tehnologice.
Vibram pe pamant, dincolo de stele, printre dimensiuni si realitati, o facem aparent individual, insa conectati unul de celalalt si toti impreuna.
Dintotdeauna fiintele umane au avut intrebari, despre sine, despre ce este in jurul lor si dincolo de ele. “Curiozitatea inseamna inteligenta”- spunea maestrul meu. Cand eram mica, vara, la tara veneau tiganii aproape de casa bunica-mii, in poienita noastra, se instalau acolo cu toate ale lor. Nu era nimeni fericit, se agitau toti, caci pe buna dreptate faceau multe stricaciuni si mizerie, dar faceau si altceva (reparau lucruri), iar femeile ghiceau. Toti se opuneau si vedeau o amagire periculoasa in a se lasa pe mana lor. Voiam si eu, dar n-am avut nici macar o data cale libera sa ajung la ele. Eram curioasa si intrigata, dar bunica-mea zicea ca sunt prostii.
Printre impotriviri, ii mai spuneau una, alta, si toate, absolut toate si-au gasit manifestarea in viitor.
Cum reusesc unii sa perceapa mai mult, dincolo de realitatea fizica? Sunt mai speciali sau au potentiale mai mari? Poate. Sau poate doar si-au ales rolul asta dintre atatea?
Raspunsul sta in intuitia lor, pe care au lasat-o sa se manifeste, nu se impotrivesc atat de mult fiintei interioare si mai mult, gasesc in ceea ce fac drumul lor. Se accepta mai mult decat o fac ceilalti.
La inceput, cand faceam citiri spuneam lucruri prea mari pt anumiti oameni care aveau un grad mic de schimbare sau de constientizare de sine, ei se mirau, eu ma frustram, pt ca asta venea din campul lor cuantic si ajungem intr-un punct inutil pt ambele parti. Dupa ceva timp, am inteles ca ce vedeam eu erau potentialele lor, erau energiile lor in stare latenta, gata sa fie aduse in manifestare prin schimbarea definitiilor vechi, prin cresterea semnaturii lor energetice.
Asa ca exista o mare diferenta intre ce are omul adus in tolba lui de creator al existentei umane si ce scoate din ea sa foloseasca.
Nu am sa scriu aici cum fac eu interpretarea energiei unei persoane, cum anume percep informatia din campul cuantic, pt ca asta o gasiti in Interpretarea energiei curente.
In trecut, vrajitoarele vorbeau in ghicelile lor in cuvinte cu sens ascuns, in mister, dodii, ce-si gaseau adevarul, de cele mai multe ori dupa ce evenimentul se intampla, iar daca realitatea vazuta, se schimba in manifestare, trecea in uitare, fara vreo corelatie sau atentie la ceea ce s-a evitat. Astazi, discursul este unul coerent, conceptele viziunilor vin din fizica cuantica, care a demonstrat existenta realitatilor paralele si trecerea cu fiecare moment printr-o multime (nu am sa zic miliarde, ca sa nu sperii) de posibilitati, fiecare avand o usoara distinctie sau chiar un scenariu cu totul nou. Astazi oferim detalii, exemple si disclaimer-ul alegerii si relevantei.
De aceea, exista in cei care vad lucruri in energia celorlalti o nevoie continua de adaptabilitate, de cautari de sine, rataciri, de multe indoieli, chiar, al carui scop este acela de a fi indreaptati spre energii mai inalte, mai fine, mai conectate cu Tot ceea ce Este, facandu-i mai mult de folos celor care au nevoie de ei, in serviciul oamenilor, ca aspecte diferite, ca oglindiri de Sine!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat!